Bezreklamka v plné kráse: No a co, že jste invalida a nic jste si neobjednal. Zaplatíte!

24.04.2013
Bezreklamka v plné kráse: No a co, že jste invalida a nic jste si neobjednal. Zaplatíte!

Na o.s. Společná obrana www.spolecnaobrana.net, se denně obrací několik lidí poškozených firmou Bezreklamky. Všem těmto lidem je vždy z naší strany poskytnuta okamžitá první pomoc, nebo alespoň dobrá rada. Tentokrát se na nás obrátilm pan Jaromír B.

 

 

 

Jeho e-mail snad ani nepotřebuje komentáře. Nazvat praktiky zaměstnanců Bezreklamky hyenizmem, by byla urážka hyen!

související: Jak podvádí firma Bezreklamky? Příběh III.

Dobrý den, vážená paní Glaserová,

píši Vám na základě našeho telefonického rozhovoru ohledně podvodné firmy Bezreklamky. Dne 16.4. 2013 mě kontaktovala operátorka z Bezreklamky, jestli si nechci vydělat nějaké peníze za reklamu na svém např. automobilu. Zrovna jsem jsem neměl čas, a tak mi nabídla, že mě bude kontaktovat na druhý den, s čímž jsem souhlasil. Na druhý den mi volal její prý kolega a ptal se mně, co mám za auto, z jaké jsem lokality, kde se pohybuji a kde auto parkuji. S tím, že by se mi ozvala nějaká firma, kdyby chtěli mít reklamu na mém autě.

Požádal jsem ho tedy, aby mi poslal e-mail s podrobnostmi, abych si v klidu přečetl o co se jedná.

Žádný e-mail jsem ovšem neobdržel, ale dne 17.4.2013 mi dorazila na mobil sms ve které stálo:


Vážený zákazníku, 

inzertní nabídka Vaší plochy byla po dohodě s našim konzultantem úspěšně vytvořena. Nabídka je ke shlédnutí na
htp://bezreklamky.cz/plochy/plocha-93416 Nezapomeňte si k nabídce přidat fotografie, které nahrajete přes moje bezreklamky.cz Číslo smlouvy = 342434-heslo=8mzss1vn. Děkujeme bezreklamky.cz


 

Na sms jsem nereagoval, pouze jsem čekal na e-mail. Poté dne 22.4. mi znova přišla sms.

 


Dobrý den, jen připomínáme, že splatnost vytvoření inzertní nabídky vaší reklamní plochy je již za dva dny. Částka k úhradě 3.390,- Účet 8900195786/2600 VS:342434.SS Neuvádět. Děkujeme bezreklamky.cz


 

Poté jsem na to tel. číslo, ze kterého mi přišla sms což je: 734 579 603 telefonoval. Ptal jsem se, za co mám platit, když jsem si nic neobjednal. Pánovi jsem řekl, že jsem žádnou smlouvu neuzavíral, pouze jsem chtěl, aby mi zaslali nabídku s návrhy a podmínkami přes e-mail. Pan mi ale pořád dokola tvrdil, že jsem s nimi uzavřel smlouvu a že vyžadují platbu. Já jsem stále zdůrazňoval, že žádný inzerát platit nebudu, protože mi nedošla ani nabídka, ani podmínky... Určitě, kdybych věděl, že mám za něco platit, tak bych do toho nešel, protože jsem trvale upoután na invalidní vozík a mám základní tj. minimální důchod, z kterého si nemohu dovolit nic takového platit.

doporučujeme: "Lidskost" Bohemia energy: Instalovali vadný elektroměr a invalidu by nechali zmrznout

Pan mi ale vyhrožoval, že mu je jedno, jak na tom jsem, že to prostě zaplatit musím, jinak mě dají k soudu. Pánovi jsem následně vysvětlil, jak můžou uzavírat takové smlouvy, když nemají např. ověřený věk druhé strany, se kterou hovoří atd... pan si stále tvrdil své a vyhrožoval soudem a všemi jinými možnými prostředky, jak peníze ze mě dostat. Poté jsem řekl, že od smlouvy, kterou jsem vědomě neuzavřel, tak že od ní tedy odstupuji a skončil jsem hovor. Poté jsem navštívil web bezreklamky.cz s odkazem na jako můj inzerát, kde bylo uvedeno, že moje jako nabídka byla již stažena. Ale s obavou, že tohle to není konec, jsem si začal ověřovat společnost bezreklamky.cz. Narazil jsem na internetu na spousty stížností na tuto firmu a tak jsem hledal dál. Poté jsem si prohlédl pořad Černé ovce, kde jsem se dostal ke kontaktu na Vás a moc Vás prosím o pomoc v této záležitosti, neboť sám si dále nevím rady. Jak jsem již řekl, jsem ležák a mám mnoho starosti s mým zdravotním stavem a další vynaložené starosti jsou opravdu pro mně velmi náročné.

Byl bych Vám srdečně vděčný, kdyby jste mi byli schopni nějak poradit, jak dále postupovat prosti těmto necitlivým a bezohledným praktikám, jak z lidí dostat peníze.

S pozdravem a přáním krásného dne Jaromír B.

psali jsme: Česká advokátní komora – dokonalé krytí. Prohnilí s prohnilými

Pro dokreslení situace kolem Bezreklamky považuji za vhodné ještě uvést pár slov z nedávno vyneseného rozsudku paní soudkyně JUDr. Zdeňky Braunové z Okresního soudu v Rakovníku, která rozhodla ve sporu identicky podvedeného klienta ve prospěch podvodníků s tímto odůvodněním:

čtěte také: VIDEO UVNITŘ: Podvodné firmy si nezadají s výpalným. Decimují střední třídu

Soud zdůrazňuje, že všichni, kteří budou posuzovat tento rozsudek, respektive zaujímat k němu postoj, neboť spor je značně medializován, by si měli v prvé řadě uvědomit že v tomto sporu není řešen způsob podnikání žalobce, ani případné mezery v zákoně, že podepsaná soudkyně neposuzuje zda-li žalobce je podvodníkem a zlodějem, či nikoli , jak ho označil vedlejší účastník (Společná obrana), dále že ten spor je v rovině občanskoprávní a nikoli v rovině trestně právní.. Jak je již snad obecně známo, je to, právě soudce, který rozhoduje o tom, které z navržených důkazů připustí a které nikoli.

Ano je to právě soudce, který rozhoduje o osudech lidí a když na místě takto zodpovědném sedí osoba, kterou při rozhodování nezajímá, zda žalobce je či není podvodník....Je takovýto stav mravního cítění české justice více než alarmující!

 Světlana Glaserová

 

      

 

Další články z rubriky Společná obrana:

Sdílení

NEJČTENĚJŠÍ

Nabídli mi Babiše za 200 000 EUR, odmítl jsem

Dostal jsem e-mailem velmi zajímavou „ponuku“ od nejmenovaného pána ze Slovenska. Ten mi nabídl ke koupi ...

Okamura: Pospíšil se mi kvůli exekutorům vysmíval. Až pak jsem se dozvěděl, s kým kamarádí

Na politické debatě s občany v pražských Bohnicích se v pondělí večer představil předseda Hnutí Úsvit ...

V médiích

Klasnová nemohla nereagovat na manipulaci ze strany iDNES

Babišova MF Dnes v dnešním vydání píše, že hlasování o rozpuštění sněmovny se přesouvá z pátku 16.8. ...

Deník.cz: Bárta v Turnově odměněn potleskem za snahu R-35

Bezpochyby nejočekávanějším bodem programu čtvrtečního zastupitelstva bylo vystoupení poslance Parlamentu ...

Kde se píše o VV 17. kvěna

Deník Víta Bárty

Komise k D47 jako prubířský kámen: Protikorupčníci natřeli veřejně Birkeho a Sobotka mlčí

Jako bývalý ministr dopravy se zájmem sleduji, jak se iniciativy „Vraťte nám stát!“ a „Veřejnost proti ...

Ťok, Ťok: Taky si ťokáte na čelo? Babiš se musel zbláznit

Když jsem se dnes z novinářské fleše dozvěděl, že Antonín Prachař na postu ministra doprav končí, řekl ...

Za nárůst dluhu poděkujte Prachařovi s Babišem. Ze státního rozmazlují stavitele

Ministr dopravy Antonín Prachař ve včerejších zprávách ČT uvedl, že se nebojí, že by pro svůj resort ...

Na začátek stránky