Bezreklamka, soud, exekutor. Spiknutí, které ničí paní Hanu

06.06.2013
Bezreklamka, soud, exekutor. Spiknutí, které ničí paní Hanu

Na o.s. Společná obrana www.spolecnaobrana.net, se denně obrací několik lidí poškozených firmou Bezreklamky. Všem těmto lidem je vždy z naší strany poskytnuta okamžitá první pomoc nebo alespoň dobrá rada. V minulých dnech se na Společnou obranu obrátila bezradná paní Hana Z. Její smutný příběh dokonale ilustruje mafiánské struktury prolezlé státními institucemi.                             

  

Její příběh začíná již v roce 2010, kdy neprozřetelně zareagovala na letáček firmy Bezreklamky, který nalezla jednoho dne za stěračem svého auta. Vzápětí byla sjednána schůzka a paní Hana podepsala s obchodním zástupcem Bezreklamky smlouvu v domnění, že jí bude zprostředkován kontakt s firmou, která bude mít zájem umístit si na její automobil reklamu. Předpokládala, že z toho, že bude takto nějakou firmu propagovat, bude jí plynout jakýsi pravidelný drobný peníz na přilepšenou.

Paní Hana se těšila jaké firmy jí asi Bezreklamky nabídne na výběr a byla zvědavá, zda bude propagovat nějakého truhláře, cukráře, nebo pohřební službu. Nic z toho se ovšem nestalo.

doporučujeme: Zvrácenost: Chtěla bojovat proti Šmejdům nahlas, Blesk jí vyhrožuje žalobou

Bezreklamky paní Haně žádnou firmu, jejímž logem by se mohla pyšnit na autě, nedoporučila. A tak paní Hana postupně na vše zapomněla. Navíc se jí naskytla příležitost pracovat v cizině za mnohem lepších podmínek, a tak koncem roku 2010 odjela za výdělkem. V Čechách ovšem zanechala veškerý svůj majetek, tedy dům, v němž žila a ještě nějaké zděděné pozemky. Celkově v hodnotě několika milionů korun. Když se pak na začátku roku 2013 vrátila domů. Nestačila se divit. Během její nepřítomnosti ji totiž Bezreklamka zažalovala o něco přes 4 tisíce korun za to, že v podstatě nehnuli prstem a žádnou reklamu na autě ani od cukráře, ani od pohřební služby nezprostředkovali.

k tématu: 72letý po mrtvici opravdu nepodniká. Český telefonní seznam přestřelil

V důsledku soudního jednání, které proběhlo v nepřítomnosti paní Hany u Okresního soudu v Benešově, a exekuce se ovšem částka, kterou si stáhli z jejího účtu, vyšplhala ze 4 000 na 20 000,-Kč. Tyto peníze byly z účtu, kam si posílala výdělek z ciziny, exekučně staženy ve prospěch právního zástupce Bezreklamky JUDr. Pavla Budila

 čtěte také: Prolux přivedl ženu z Brna na dno. Teď se však karta otáčí

Paní Hanu pochopitelně toto zjištění rozčílilo, ale vzhledem k tomu, že exekuce již proběhla a ona měla v ruce dokument o tom, že dluh byl vyrovnán, usoudila tedy, že tahat se o své ztracené peníze s velkou firmou zaštítěnou drahými právníky nemá smysl, peníze tedy oželela.

doporučujeme: Česká advokátní komora – dokonalé krytí. Prohnilí s prohnilými

Vyrozumění o skončení řízení od Exekutorského úřadu Písek, respektive od  JUDr. Stanislava Pazderky  bylo datováno 30.10.2012. Jaké tedy bylo překvapení paní Hany, když 6.6. 2013 obdržela od stejného Exekutorského úřadu Písek další identický Exekuční příkaz! Paní Hana se obrátila na Společnou obranu a měla za to, že zřejmě došlo k nějakému omylu, neboť jako exekuční titul byl opět uveden Rozsudek Okresního soudu v Benešově, stejně, jako v prvním případě a byla přesvědčená, že exekuce, která byla kvůli údajnému dluhu Bezreklamce uvalena na její majetek, a to celkem na 3 pozemky a Dům je zcela neoprávněná.  Po důkladném prostudování dokumentů dodaných nám paní Hanou, jsme ovšem zjistili, že se nejednalo o omyl, ale o detailně propracovaný systém, jak ze 4 000 „dluhu“, přijít k mnohamilionovému majetku!!!!  Celý tento systém spočívá v tom, že první exekuce probíhá pouze o náklady za soudní jednání u soudu v Benešově tedy skutečně pouze ve prospěch JUDr. Budila.  A teprve touto druhou exekucí je vymáhán „dluh“ vůči firmě Bezreklamky.  Celý tento velmi „chytře“ vymyšlený systém, který začíná vložením letáčku za stěrač vašeho auta a končí exekucí veškerého vašeho majetku, ovšem neslouží samozřejmě pouze k bezdůvodnému obohacení samotné Bezreklamky.

psali jsme: Bezreklamka v plné kráse: No a co, že jste invalida a nic jste si neobjednal. Zaplatíte!

Bez součinnosti mezi Bezreklamkou, Okresním soudem v Benešově a Exekutorským úřadem Písek, by tento systém nikdy fungovat nemohl.  A je pochopitelné, že když se na bezbranném občanovi musí přiživit tolik hyen, musí být využito všech prostředků, aby se z oběti urvalo co nejtučnější sousto.

A největším paradoxem je, že Bezreklamka má certifikát férovosti od sdružení Spotřebitel.net, které získává dotace od ministerstva průmyslu a obchodu.

více zde: Sdružení Spotřebitel.net prodává certifikát kvality podvodníkům

 

      

 

Další články z rubriky Společná obrana:

 

Sdílení

NEJČTENĚJŠÍ

Nabídli mi Babiše za 200 000 EUR, odmítl jsem

Dostal jsem e-mailem velmi zajímavou „ponuku“ od nejmenovaného pána ze Slovenska. Ten mi nabídl ke koupi ...

Okamura: Pospíšil se mi kvůli exekutorům vysmíval. Až pak jsem se dozvěděl, s kým kamarádí

Na politické debatě s občany v pražských Bohnicích se v pondělí večer představil předseda Hnutí Úsvit ...

V médiích

Klasnová nemohla nereagovat na manipulaci ze strany iDNES

Babišova MF Dnes v dnešním vydání píše, že hlasování o rozpuštění sněmovny se přesouvá z pátku 16.8. ...

Deník.cz: Bárta v Turnově odměněn potleskem za snahu R-35

Bezpochyby nejočekávanějším bodem programu čtvrtečního zastupitelstva bylo vystoupení poslance Parlamentu ...

Kde se píše o VV 17. kvěna

Deník Víta Bárty

Komise k D47 jako prubířský kámen: Protikorupčníci natřeli veřejně Birkeho a Sobotka mlčí

Jako bývalý ministr dopravy se zájmem sleduji, jak se iniciativy „Vraťte nám stát!“ a „Veřejnost proti ...

Ťok, Ťok: Taky si ťokáte na čelo? Babiš se musel zbláznit

Když jsem se dnes z novinářské fleše dozvěděl, že Antonín Prachař na postu ministra doprav končí, řekl ...

Za nárůst dluhu poděkujte Prachařovi s Babišem. Ze státního rozmazlují stavitele

Ministr dopravy Antonín Prachař ve včerejších zprávách ČT uvedl, že se nebojí, že by pro svůj resort ...

Na začátek stránky